Veelgestelde vragen

Hoe werkt verkopen aan jullie?

Je kunt direct jouw prijs berekenen via de calculators op onze website. Vul daarna jouw gegevens in en ontvang direct een GRATIS verzendlabel en aanlever formulier. Verpak jouw product in een stevige doos, stop het aanlever formulier erbij en plak jouw gratis verzendlabel op de doos en verzenden maar! Na ontvangst controleren wij jouw product en wordt jij binnen 3 werkdagen uitbetaald.

Wanneer wordt ik uitbetaald?

Binnen 3 werkdagen na ontvangst van jouw product maken wij het berekende bedrag over naar het door jou opgegeven IBAN bankrekeningnummer. Indien jouw product afwijkt, dan doen wij jou een nieuw prijsaanbod. De uitbetaling kan dan natuurlijk iets langer duren.

Wat betekent de geschatte prijs?

De prijzen die je kunt berekenen via onze website zijn altijd geschatte prijzen. Wij proberen alle beschrijvingen zo accuraat mogelijk te maken, zodat jij (naar waarheid) de beste prijs inschatting van jouw product kunt maken. Wij controleren jouw product bij binnenkomst en na deze beoordeling krijg je een definitieve prijs. In meer dan 90% van de gevallen is de geschatte prijs gelijk aan het bedrag dat wij uitbetalen.

Hoe betalen jullie het bedrag uit?

Wij betalen het bedrag uit op het door jouw opgegeven IBAN bankrekeningnummer.

Hoe stuur ik mijn product op?

Ontvang direct een GRATIS verzendlabel en aanlever formulier na jouw prijs berekening. Verpak jouw product in een stevige doos, stop het aanlever formulier erbij en plak jouw gratis verzendlabel op de doos en verzenden maar!

Wat moet ik doen voordat ik mijn product opstuur?

Jouw product moet helemaal leeggemaakt zijn van data en geen accounts meer bevatten. Een Apple product dient bijvoorbeeld zonder iCloud account aangeleverd te worden. Een Playstation dient bijvoorbeeld zonder Sony account opgestuurd te worden.

Hoe verkoop ik meer dan 1 telefoon?

Je kunt heel gemakkelijk meerdere producten toevoegen aan jouw verkoopmandje. Als je 1 product hebt berekend, dan kun je daarna een nieuwe prijsschatting maken van een ander product.

Kan ik mijn verkoop annuleren?

Jazeker. Dit is in iedere stap van het verkoopproces mogelijk. Als jij jouw verkoop wilt annuleren, dan wordt jouw product kosteloos naar jou retour verzonden. Als wij het bedrag naar jouw bankrekening hebben overgeboekt, dan is het helaas niet meer mogelijk om de verkoop kosteloos te annuleren.

Is jullie verkoop- en verzend service ECHT gratis?

Jazeker! Er zit geen addertje onder het gras. Je kunt jouw product gratis naar ons verzenden, gratis annuleren en kosteloos teruggestuurd krijgen. Wij brengen enkel retourkosten in rekening als de verkoop desastreus afwijkt van de schattingsprijs, als een product geheel defect blijkt te zijn of als er nog accounts aan gelinkt zitten.

Hoe krijg ik updates over mijn verkoop?

Jij wordt van iedere stap in het proces op de hoogte gehouden via e-mail. Is jouw product ontvangen? Dan ontvang je een e-mail. Is jouw product getest? Dan ontvang je een e-mail. Willen wij jou een nieuw prijsaanbod doen? Dan ontvang je een e-mail.

Moet ik het doosje en accessoires meesturen?

Nee. Dit is niet nodig. Het mag natuurlijk wel. Alle meegestuurde doosjes en accessoires worden echter direct verwerkt. Mocht je uiteindelijk jouw verkoop willen annuleren, dan kunnen wij de meegeleverde accessoires helaas niet mee terug sturen.

Door je telefoon in te leveren, draag je bij aan een duurzamere toekomst.

Door je apparaat te hergebruiken voorkom je elektronisch afval, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld!

© 2024 We Buy Things | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Over ons

Welkom bij We Buy Things, uw vertrouwde partner voor de verkoop van gebruikte artikelen. Ons bedrijf, opgericht in [Jaar], werd opgericht met de visie om een duurzame oplossing te bieden voor het hergebruik van producten. Ons team, bestaande uit gepassioneerde professionals, is toegewijd om u een eenvoudige, eerlijke en efficiënte manier te bieden om uw ongebruikte artikelen te verkopen. Wij geloven in het creëren van waarde voor zowel onze klanten als het milieu

X

Bedrijfsinformatie

Naam: [Bedrijfsnaam]
Opgericht: [Jaar]
Hoofdkantoor: [adres hoofdkantoor]
Missie: Duurzame consumptie bevorderen door een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform te bieden voor de verkoop van tweedehands goederen.

X

Hoe werkt het?

  • Beoordeel uw artikel: Selecteer het product dat u wilt verkopen en geef ons enkele details. Dit helpt ons om u een eerlijke inschatting van de waarde te geven.
  • Ontvang een offerte: Op basis van uw beschrijving doen wij u een concurrerende offerte.
  • Gratis verzenden: Als u ons aanbod accepteert, bieden wij u een gratis verzendoplossing. Stuur ons uw artikel zonder extra kosten.
  • Snelle betaling: Zodra we hebben ontvangen en bevestigd dat uw artikel overeenkomt met uw beschrijving, verwerken we uw betaling snel en veilig.
X

Verzenden

Wij maken verzending moeiteloos en kostenvrij. Gebruik de verzendlabeloplossing van ons om uw pakket af te geven bij een plaatselijk postkantoor of een van onze afleverlocaties. U kunt uw zending voor uw gemoedsrust volgen. Zodra uw pakket ons bereikt, wordt het snel verwerkt.

X

Verzekering

Verzekering inhoud.

X

Klantenservice

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen.
E-mail: [E-mailadres van de klantenservice]
Telefoon: [Telefoonnummer van de klantenservice]
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag, 9.00 uur tot 17.00 uur
Ga voor snelle antwoorden ook naar de sectie Veelgestelde vragen (FAQ) op onze website.

X

Algemene voorwaarden

Plaats hier uw Algemene voorwaarden.

X

Privacy & Beleid

Plaats hier uw privacybeleid

X

Verwerkersovereenkomst

Plaats hier uw Verwerkersovereenkomst.

X

Impressum

Impressum inhoud.

X

Melding

Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.

X