Wie zijn wij

Wij zijn een recyclewinkel en wij gaan samen met jou de wereld redden! Nou ja, de wereld… Maar je moet ergens beginnen natuurlijk!

Over WeBuyThings

Wij zijn een online recyclewinkel die jouw gebruikte elektronica koopt. Je kunt jouw gebruikte iPhone of smartphone aan ons verkopen, maar ook jouw iPad, tablet, spelcomputer of computer. Wij maken jouw 3 beloftes:

  • Verkoop betrouwbaar
  • Verkoop duurzaam
  • Krijg een eerlijke prijs

Onze missie is simpel

Grondstoffen worden schaars. Wij kopen jouw gebruikte apparaat in en geven dit een tweede, derde of vierde leven, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd! Door dit te doen, zijn er minder grondstoffen nodig om nieuwe apparatuur te fabriceren en wordt de E-waste berg enorm verminderd. Hergebruiken is dus echt de beste vorm van recycling!

Wist jij dat een gemiddeld Nederlands huishouden meer dan 20% van zijn elektronische apparaten ongebruikt thuis laat liggen? Verkoop deze kleine goudmijn en verminder jouw E-waste!

Groene doelen

Wij willen refurbished devices mainstream maken. Immers refurbished kopen is veel duurzamer dan de aanschaf van een nieuw, elektronisch device.

In 2025 willen wij alle refurbished devices die wij verkopen volledig reviseren en repareren met hergebruikte onderdelen.*Afgezien van de accu’s.

Wat gebeurt er met jouw gebruikte apparaat?

Na onze grondige inspectie zorgt onze technische dienst ervoor dat jouw apparaat een tweede, derde of vierde leven krijgt. Wij repareren of reviseren een apparaat om hiervoor te zorgen. Is jouw apparaat echt niet meer te redden? Dan wordt deze op een milieuvriendelijke manier gerecycled en worden de onderdelen hergebruikt in andere refurbished devices.

Door je telefoon in te leveren, draag je bij aan een duurzamere toekomst.

Door je apparaat te hergebruiken voorkom je elektronisch afval, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld!

© 2024 We Buy Things | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Over ons

Welkom bij We Buy Things, uw vertrouwde partner voor de verkoop van gebruikte artikelen. Ons bedrijf, opgericht in [Jaar], werd opgericht met de visie om een duurzame oplossing te bieden voor het hergebruik van producten. Ons team, bestaande uit gepassioneerde professionals, is toegewijd om u een eenvoudige, eerlijke en efficiënte manier te bieden om uw ongebruikte artikelen te verkopen. Wij geloven in het creëren van waarde voor zowel onze klanten als het milieu

X

Bedrijfsinformatie

Naam: [Bedrijfsnaam]
Opgericht: [Jaar]
Hoofdkantoor: [adres hoofdkantoor]
Missie: Duurzame consumptie bevorderen door een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform te bieden voor de verkoop van tweedehands goederen.

X

Hoe werkt het?

  • Beoordeel uw artikel: Selecteer het product dat u wilt verkopen en geef ons enkele details. Dit helpt ons om u een eerlijke inschatting van de waarde te geven.
  • Ontvang een offerte: Op basis van uw beschrijving doen wij u een concurrerende offerte.
  • Gratis verzenden: Als u ons aanbod accepteert, bieden wij u een gratis verzendoplossing. Stuur ons uw artikel zonder extra kosten.
  • Snelle betaling: Zodra we hebben ontvangen en bevestigd dat uw artikel overeenkomt met uw beschrijving, verwerken we uw betaling snel en veilig.
X

Verzenden

Wij maken verzending moeiteloos en kostenvrij. Gebruik de verzendlabeloplossing van ons om uw pakket af te geven bij een plaatselijk postkantoor of een van onze afleverlocaties. U kunt uw zending voor uw gemoedsrust volgen. Zodra uw pakket ons bereikt, wordt het snel verwerkt.

X

Verzekering

Verzekering inhoud.

X

Klantenservice

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen.
E-mail: [E-mailadres van de klantenservice]
Telefoon: [Telefoonnummer van de klantenservice]
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag, 9.00 uur tot 17.00 uur
Ga voor snelle antwoorden ook naar de sectie Veelgestelde vragen (FAQ) op onze website.

X

Algemene voorwaarden

Plaats hier uw Algemene voorwaarden.

X

Privacy & Beleid

Plaats hier uw privacybeleid

X

Verwerkersovereenkomst

Plaats hier uw Verwerkersovereenkomst.

X

Impressum

Impressum inhoud.

X

Melding

Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.

X