Verkoop jouw tablet verkopen vandaag

Geef jouw tablet verkopen een tweede leven.

Gebruikte tablet verkopen

Hoe werkt het verkopen van jouw gebruikte tablet?

  1. Schat de waarde van jouw tablet | Bereken jouw waarde binnen 2 minuten
  2. Stuur jouw tablet gratis op | Ontvang een gratis verzendlabel voor jouw toestel
  3. Ontvang direct geld op jouw bankrekening | Onze specialisten beoordelen jouw tablet en wij betalen direct uit. Wijkt de waarde af van jouw prijsschatting? Dan krijg je direct een nieuw bod

Hoeveel is mijn gebruikte Samsung of Microsoft Surface tablet waard?

Dit is natuurlijk de €-vraag. De tablet verkoopprijzen op onze website geven jou een zo goed mogelijke schatting op basis van jouw invulling.
Een Microsoft Surface Pro 9 die in zo goed als nieuwe staat is, kan nog tot €800,- opleveren. Een kapotte tablet levert hooguit een paar tientjes op.
Bereken jouw prijsschatting direct en kom erachter wat jouw tablet waard is.

Waarom jouw Samsung of Microsoft Surface tablet verkopen?

Wij doen jou 3 beloftes:

  • Verkoop betrouwbaar
  • Verkoop duurzaam
  • Verkoop voor een eerlijke prijs

Wij kopen jouw gebruikte tablet voor een eerlijke prijs. Met onze prijsschatting proberen wij een zo accuraat mogelijke verkoopprijs te hanteren, zodat de prijsschatting ook zo dicht mogelijk ligt bij de prijs waarvoor wij jouw tablet uiteindelijk kopen.

Jouw tablet wordt door onze experts bij binnenkomst direct beoordeeld. Is alles in orde, en komt jouw beschrijving overeen met de prijsschatting, dan krijg jij ook jouw prijs uitbetaald. 90% van de geschatte tablet verkoopprijzen wordt ook daadwerkelijk uitbetaald aan onze klanten.

Het verkopen van jouw tablet is de meest duurzame keuze. Als jij jouw tablet aan ons verkoopt, dan wordt deze compleet gerepareerd en gereviseerd, zodat jouw gebruikte tablet een tweede, derde of vierde leven krijgt. Wil jij een kapotte tablet aan ons verkopen? Dan gebruiken wij deze om alle onderdelen te kunnen hergebruiken.

Welke modellen tablets kan ik precies verkopen?

Je kunt nagenoeg alle recente modellen Samsung en Microsoft tablets aan ons verkopen vanaf 2019 modellen. De tablet moet in ieder geval te updaten zijn tot de laatste Android OS of Windows OS. Wij kopen dus, onder andere, de volgende modellen gebruikte tablets in:

  • Samsung Galaxy Tab S6 en S6 Lite
  • Samsung Galaxy Tab S7, S7 Plus en S7 FE
  • Samsung Galaxy Tab S8, S8 Plus en S8 Ultra
  • Samsung Galaxy Tab A8
  • Microsoft Surface Pro 5
  • Microsoft Surface Pro 6
  • Microsoft Surface Pro 7
  • Microsoft Surface Pro 8
  • Microsoft Surface Pro 9
  • Microsoft Surface Go 2
  • Microsoft Surface Go 3

Hoe wordt de prijs voor mijn gebruikte Samsung of Microsoft tablet die ik verkoop berekend?

De kwaliteit van jouw gebruikte tablet bepaalt grotendeels jouw verkoopprijs. Een oude tablet die er nog perfect uitziet, levert een stuk meer op dan een gebruikte tablet met veel gebruikerssporen en krassen; dat is niet meer dan logisch. Als jij jouw tablet aan WeBuyThings wilt verkopen, dan vul je een aantal waarden in bij de prijs calculator om een goede prijsschatting te krijgen. Ziet jouw gebruikte apparaat er nog uit als nieuw? Of is deze flink gebruikt in zijn leven? Wij beoordelen een gebruikte tablet in 5 condities, namelijk:

  • Zo goed als nieuw: er zit daadwerkelijk geen krasje op jouw gebruikte tablet.
  • Zeer goed: jouw gebruikte tablet heeft lichte gebruikerssporen, maar geen grote of diepe krassen
  • Goed: jouw gebruikte tablet heeft normale gebruikerssporen, maar geen ernstige schade.
  • Flink gebruikt: jouw gebruikte tablet heeft erg veel te verduren gehad in zijn leven en heeft veel gebruikerssporen. Dit kunnen grote krassen zijn, of stoot schade van het vallen.
  • Gebroken of defect: jouw gebruikte tablet heeft een gebroken scherm of een beschadigde behuizing/achterkant.

Waar kan je het beste je Samusng of Microsoft Surface tablet verkopen?

Er zijn natuurlijk verschillende manieren om jouw tablet te verkopen. Zo kan je jouw verkoop regelen via een particulier platform, zoals marktplaats.nl. Ook is het mogelijk om in jouw kennissenkring jouw gebruikte tablet aan te bieden. Helaas is dit niet altijd betrouwbaar, krijg je vreemde mensen aan de deur, vage onderhandelingen of worden afspraken niet nagekomen.

Bij WeBuyThings weet je zeker dat jij jouw gebruikte tablet betrouwbaar, duurzaam en voor een eerlijke prijs verkoopt. Onze prijsschattingen zijn gebaseerd op de huidige marktwaarde van jouw gebruikte tablet, waardoor jij dus een eerlijk bedrag krijgt gestort op jouw bankrekening. Stuur jouw apparaat gratis op en wij doen de rest!

Is WeBuyThings betrouwbaar?

Betrouwbaarheid is 1 van onze 3 grote beloftes. Een tablet of ander apparaat verkopen op advertentie websites brengt vaak louche kopers met zich mee. Jij hebt toch ook geen zin in onbekende mensen aan je deur? Mensen die proberen af te dingen op jouw prachtige telefoon? Wij houden daar ook niet van!

Verkoop jouw apparaat dus betrouwbaar aan ons!

  • Controle in het Opkopersregister
  • 90% geschatte prijzen wordt daadwerkelijk uitbetaald aan onze klanten
  • 95% wordt binnen 3 werkdagen uitbetaald
  • Bekijk onze reviews
  • Verzend jouw product GRATIS en verzekerd naar ons

Samsung of Microsoft Surface Tablet verkopen? Ook als deze kapot is

Heeft jouw tablet een gebroken glasplaat? Loopt de accu snel leeg? Of is de camera stuk? Ook jouw kapotte tablet heeft waarde en wij nemen deze graag van jou over. Wij gebruiken jouw defecte tablet om deze gereed te maken voor een tweede, derde of vierde leven. Ook hergebruiken wij de onderdelen uit jouw kapotte tablet om andere tablets te kunnen reviseren. Wij verspillen dus niets om zoveel mogelijk E-waste te kunnen besparen. Het verkopen van jouw kapotte tablets is dus echt de beste vorm van recycling.

Wij kopen Samsung en Microsoft tablets met een gebroken scherm, gebroken behuizing, slechte accu of defecte camera’s. Maar ook gebruikte tablets die niet meer aangaan of helemaal kapot zijn. Bekijk de prijs voor jouw defecte Samsung of Microsoft tablet direct door jouw prijsschatting in te vullen.

Jouw tablet verkopen is 100% duurzaam

Jij kunt de wereld ook een klein stukje redden. Verkoop jouw gebruikte tablet aan ons en verminder de berg aan elektronisch afval in de wereld. Jouw gebruikte tablet wordt gereed gemaakt voor een tweede, derde of vierde leven. Onze experts reviseren jouw gebruikte tablet of hergebruiken de onderdelen uit de kapotte tablet die je aan ons verkoopt.

Verkoop jouw gebruikte tablet, en verminder de E-waste berg.

  • Recycle en verminder E-waste
  • Geef jouw apparaat een nieuw leven
  • Ook voor defecte apparatuur
  • Jouw apparaat wordt 100% gerecycled
  • Voor een betere wereld

Zorg dat je jouw gebruikte Samsung of Microsoft tablet klaar maakt om het te verkopen!

Als je jouw gebruikte tablet wil verkopen dan is het aan te raden om een back-up te maken en je tablet leeg te maken voor verzenden. Vaak ontvangen wij nog gebruikte tablets met persoonlijke data erop. Wij nemen hier geen risico’s mee. Dus mochten wij jouw tablet ontvangen zonder dat deze is leeg gemaakt (data verwijderd) dan zullen wij dit als eerste doen voordat we je tablet gaan testen. Wij zullen dit niet vooraf vragen, dit staat namelijk al in de verkoop voorwaarden. Zorg dat je dit zelf al gedaan hebt!

Veelgestelde vragen

Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen over hoe verkopen aan WeBuyThings werkt. Heb je niet gevonden wat je zocht? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe werkt verkopen aan jullie?

Je kunt direct jouw prijs berekenen via de calculators op onze website. Vul daarna jouw gegevens in en ontvang direct een GRATIS verzendlabel en aanlever formulier. Verpak jouw product in een stevige doos, stop het aanlever formulier erbij en plak jouw gratis verzendlabel op de doos en verzenden maar! Na ontvangst controleren wij jouw product en wordt jij binnen 3 werkdagen uitbetaald.

Wanneer wordt ik uitbetaald?

Binnen 3 werkdagen na ontvangst van jouw product maken wij het berekende bedrag over naar het door jou opgegeven IBAN bankrekeningnummer. Indien jouw product afwijkt, dan doen wij jou een nieuw prijsaanbod. De uitbetaling kan dan natuurlijk iets langer duren.

Wat betekent de geschatte prijs?

De prijzen die je kunt berekenen via onze website zijn altijd geschatte prijzen. Wij proberen alle beschrijvingen zo accuraat mogelijk te maken, zodat jij (naar waarheid) de beste prijs inschatting van jouw product kunt maken. Wij controleren jouw product bij binnenkomst en na deze beoordeling krijg je een definitieve prijs. In meer dan 90% van de gevallen is de geschatte prijs gelijk aan het bedrag dat wij uitbetalen.

Hoe betalen jullie het bedrag uit?

Wij betalen het bedrag uit op het door jouw opgegeven IBAN bankrekeningnummer.

Hoe stuur ik mijn product op?

Ontvang direct een GRATIS verzendlabel en aanlever formulier na jouw prijs berekening. Verpak jouw product in een stevige doos, stop het aanlever formulier erbij en plak jouw gratis verzendlabel op de doos en verzenden maar!

Wat moet ik doen voordat ik mijn product opstuur?

Jouw product moet helemaal leeggemaakt zijn van data en geen accounts meer bevatten. Een Apple product dient bijvoorbeeld zonder iCloud account aangeleverd te worden. Een Playstation dient bijvoorbeeld zonder Sony account opgestuurd te worden.

Hoe verkoop ik meer dan 1 telefoon?

Je kunt heel gemakkelijk meerdere producten toevoegen aan jouw verkoopmandje. Als je 1 product hebt berekend, dan kun je daarna een nieuwe prijsschatting maken van een ander product.

Kan ik mijn verkoop annuleren?

Jazeker. Dit is in iedere stap van het verkoopproces mogelijk. Als jij jouw verkoop wilt annuleren, dan wordt jouw product kosteloos naar jou retour verzonden. Als wij het bedrag naar jouw bankrekening hebben overgeboekt, dan is het helaas niet meer mogelijk om de verkoop kosteloos te annuleren.

Is jullie verkoop- en verzend service ECHT gratis?

Jazeker! Er zit geen addertje onder het gras. Je kunt jouw product gratis naar ons verzenden, gratis annuleren en kosteloos teruggestuurd krijgen. Wij brengen enkel retourkosten in rekening als de verkoop desastreus afwijkt van de schattingsprijs, als een product geheel defect blijkt te zijn of als er nog accounts aan gelinkt zitten.

Hoe krijg ik updates over mijn verkoop?

Jij wordt van iedere stap in het proces op de hoogte gehouden via e-mail. Is jouw product ontvangen? Dan ontvang je een e-mail. Is jouw product getest? Dan ontvang je een e-mail. Willen wij jou een nieuw prijsaanbod doen? Dan ontvang je een e-mail.

Moet ik het doosje en accessoires meesturen?

Nee. Dit is niet nodig. Het mag natuurlijk wel. Alle meegestuurde doosjes en accessoires worden echter direct verwerkt. Mocht je uiteindelijk jouw verkoop willen annuleren, dan kunnen wij de meegeleverde accessoires helaas niet mee terug sturen.

Door je telefoon in te leveren, draag je bij aan een duurzamere toekomst.

Door je apparaat te hergebruiken voorkom je elektronisch afval, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld!

© 2024 We Buy Things | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Over ons

Welkom bij We Buy Things, uw vertrouwde partner voor de verkoop van gebruikte artikelen. Ons bedrijf, opgericht in [Jaar], werd opgericht met de visie om een duurzame oplossing te bieden voor het hergebruik van producten. Ons team, bestaande uit gepassioneerde professionals, is toegewijd om u een eenvoudige, eerlijke en efficiënte manier te bieden om uw ongebruikte artikelen te verkopen. Wij geloven in het creëren van waarde voor zowel onze klanten als het milieu

X

Bedrijfsinformatie

Naam: [Bedrijfsnaam]
Opgericht: [Jaar]
Hoofdkantoor: [adres hoofdkantoor]
Missie: Duurzame consumptie bevorderen door een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform te bieden voor de verkoop van tweedehands goederen.

X

Hoe werkt het?

  • Beoordeel uw artikel: Selecteer het product dat u wilt verkopen en geef ons enkele details. Dit helpt ons om u een eerlijke inschatting van de waarde te geven.
  • Ontvang een offerte: Op basis van uw beschrijving doen wij u een concurrerende offerte.
  • Gratis verzenden: Als u ons aanbod accepteert, bieden wij u een gratis verzendoplossing. Stuur ons uw artikel zonder extra kosten.
  • Snelle betaling: Zodra we hebben ontvangen en bevestigd dat uw artikel overeenkomt met uw beschrijving, verwerken we uw betaling snel en veilig.
X

Verzenden

Wij maken verzending moeiteloos en kostenvrij. Gebruik de verzendlabeloplossing van ons om uw pakket af te geven bij een plaatselijk postkantoor of een van onze afleverlocaties. U kunt uw zending voor uw gemoedsrust volgen. Zodra uw pakket ons bereikt, wordt het snel verwerkt.

X

Verzekering

Verzekering inhoud.

X

Klantenservice

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen.
E-mail: [E-mailadres van de klantenservice]
Telefoon: [Telefoonnummer van de klantenservice]
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag, 9.00 uur tot 17.00 uur
Ga voor snelle antwoorden ook naar de sectie Veelgestelde vragen (FAQ) op onze website.

X

Algemene voorwaarden

Plaats hier uw Algemene voorwaarden.

X

Privacy & Beleid

Plaats hier uw privacybeleid

X

Verwerkersovereenkomst

Plaats hier uw Verwerkersovereenkomst.

X

Impressum

Impressum inhoud.

X

Melding

Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.

X