Gebruikte iPhone of telefoon verkopen?

Bereken de waarde van jouw toestel en verkoop binnen 2 minuten! Verminder de berg aan E-waste en geef jouw apparaat een tweede leven. Verkoop ook jouw gebruikte iPad, spelcomputer of laptop aan ons!

Door je apparaat te hergebruiken voorkom je elektronisch afval, wat bijdraagt aan een duurzamere wereld!

Hoe werkt het?

Verkoop jouw gebruikte iPhone, telefoon of apparaat direct!

1

Check jouw waarde

Zoek jouw gebruikte apparaat en maak direct een prijs schatting

2

Verzend jouw product

Verpak jouw product goed en verzend deze GRATIS

3

Ontvang jouw geld

Direct uitbetaald! Na controle ontvang jij het afgesproken bedrag

Verkoop jouw apparaat
Iphone - webuythings
We Buy Things Voor een duurzame wereld

Wie zijn wij

Wij zijn een recyclewinkel en wij gaan samen met jou de wereld redden! Nou ja, de wereld… maar je moet ergens beginnen natuurlijk!

Over Webuythings

Wij zijn een online recyclewinkel die jouw gebruikte iPhone of telefoon koopt.  maar ook jouw iPad, tablet, spelcomputer of computer.

Wij kopen jouw gebruikte apparaat in en geven dit een tweede, derde of vierde leven, waardoor de levensduur aanzienlijk wordt verlengd! Door dit te doen, zijn er minder grondstoffen nodig om nieuwe apparatuur te fabriceren en wordt de E-waste berg enorm verminderd. Hergebruiken is dus echt de beste vorm van recycling!

Lees meer

Onze beloftes aan jou!

Bij WeBuyThings beloven wij jou 3 dingen:

Verkoop betrouwbaar

90% van de geschatte prijzen is akkoord en 95% van onze klanten wordt binnen 3 werkdagen uitbetaald. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.3!

Verkoop voor een eerlijke prijs

Verkoop jouw gebruikte telefoon, spelcomputer of computer direct voor een eerlijke prijs. Krijg binnen 2 minuten een eerlijke prijsschatting en verzend jouw apparaat GRATIS naar ons.

Verkoop duurzaam

Laat jouw oude apparatuur niet in de la verstoffen, maar geef het een tweede leven. Dat is voor een betere wereld met minder E-waste.

Lees onze veelgestelde vragen

Wist jij dat een gemiddeld Nederlands huishouden meer dan 20% van zijn elektronische apparaten ongebruikt thuis laat liggen?

© 2024 We Buy Things | Privacy verklaring | Algemene voorwaarden

Over ons

Welkom bij We Buy Things, uw vertrouwde partner voor de verkoop van gebruikte artikelen. Ons bedrijf, opgericht in [Jaar], werd opgericht met de visie om een duurzame oplossing te bieden voor het hergebruik van producten. Ons team, bestaande uit gepassioneerde professionals, is toegewijd om u een eenvoudige, eerlijke en efficiënte manier te bieden om uw ongebruikte artikelen te verkopen. Wij geloven in het creëren van waarde voor zowel onze klanten als het milieu

X

Bedrijfsinformatie

Naam: [Bedrijfsnaam]
Opgericht: [Jaar]
Hoofdkantoor: [adres hoofdkantoor]
Missie: Duurzame consumptie bevorderen door een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk platform te bieden voor de verkoop van tweedehands goederen.

X

Hoe werkt het?

  • Beoordeel uw artikel: Selecteer het product dat u wilt verkopen en geef ons enkele details. Dit helpt ons om u een eerlijke inschatting van de waarde te geven.
  • Ontvang een offerte: Op basis van uw beschrijving doen wij u een concurrerende offerte.
  • Gratis verzenden: Als u ons aanbod accepteert, bieden wij u een gratis verzendoplossing. Stuur ons uw artikel zonder extra kosten.
  • Snelle betaling: Zodra we hebben ontvangen en bevestigd dat uw artikel overeenkomt met uw beschrijving, verwerken we uw betaling snel en veilig.
X

Verzenden

Wij maken verzending moeiteloos en kostenvrij. Gebruik de verzendlabeloplossing van ons om uw pakket af te geven bij een plaatselijk postkantoor of een van onze afleverlocaties. U kunt uw zending voor uw gemoedsrust volgen. Zodra uw pakket ons bereikt, wordt het snel verwerkt.

X

Verzekering

Verzekering inhoud.

X

Klantenservice

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen.
E-mail: [E-mailadres van de klantenservice]
Telefoon: [Telefoonnummer van de klantenservice]
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag, 9.00 uur tot 17.00 uur
Ga voor snelle antwoorden ook naar de sectie Veelgestelde vragen (FAQ) op onze website.

X

Algemene voorwaarden

Plaats hier uw Algemene voorwaarden.

X

Privacy & Beleid

Plaats hier uw privacybeleid

X

Verwerkersovereenkomst

Plaats hier uw Verwerkersovereenkomst.

X

Impressum

Impressum inhoud.

X

Melding

Er is iets fout gegaan. Probeer het later opnieuw.

X